LOKMAN

29,000.0045,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim! Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim. Bülbül benim lisanımla ötüştü, Bir gül için can evinden tutuştu, Yüreğine Toroslar’dan çığ düştü, Yangınımı söndürmedi kar benim. Niceler sultandı, kraldı, şahtı; Benimle değişti tâlihi, bahtı; Yerle bir eyledim tâç ile tahtı; Akıl almaz hünerlerim var benim. Kâmil iken cahil ettim âlimi, Vahşi iken yahşi ettim zâlimi, Yavuz iken zebun ettim Selim’i, Her oyunu bozan gizli zor benim. Yeryüzünde ben ürettim veremi; Lokman Hekim bulamadı çâremi; Aslı için kül eyledim Kerem’i; İbrahim’in atıldığı kor benim. Sebep bâzı Leylâ, bâzı Şirin’di; Hatırım için yüce dağlar delindi; Bilek gücüm Ferhat ile bilindi; Kuvvet benim, kudret benim, fer benim. İlâhimle Mevlâna’yı döndürdüm, Yunus’umla öfkeleri dindirdim, Günâhımla çok ocaklar söndürdüm, Mevlâ’danım; hayır benim, şer benim. Benim için yaratıldı Muhammed, Benim için yağdırıldı o rahmet, Evliyânın sözündeki muhabbet, Enbiyânın yüzündeki nur benim. Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da, Görünmezim cismim de yok, resmim de, Dil üzmezim, tek hece var ismimde, Barınağım gönül denen yer benim. Benim adım aşk!
****************************************     Is there anyone who knows me from within? The secret that’s unsolved until lived is mine! Even if fame doesn’t hear about me, Describing my identity is difficult. The nightingale echoed with my language, It kindled its life for a single rose, An avalanche fell into its heart from the Taurus Mountains, Yet, snow couldn’t extinguish my fire. Many were sultans, kings, and shahs; Their destiny and fortune changed with me; I shattered the crown and throne to the ground; I have astonishing skills, it’s me. I made scholars ignorant while still wise, I turned tyrants into benevolent beings, I tamed the fierce Selim while mighty, I disrupt every plot with my hidden force. I produced diseases and remedies on this earth; Lokman Hekim couldn’t find my cure; For the sake of love, I turned Kerem to ashes; I am the fire where Ibrahim was thrown into. For some, it was Leylâ, for some, it was Şirin; Mountain peaks were pierced for my sake; My strength was recognized through Ferhat; Power is mine, might is mine, the distinction is mine. I made Mevlâna dance with my divine, With Yunus, I calmed down the wrath; With my sins, I extinguished many fires; I belong to Mevlâ; both good and evil are mine. Muhammad was created for me, That mercy was showered for me, The love in the words of saints, The light on the faces of prophets is mine. I am lonely, I have neither kin nor enemy, I am invisible, I have neither body nor image, I don’t harm, there’s only one syllable in my name, My sanctuary is called the heart. My name is love!
  • 50x78
  • 70x110
  • 100x157
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler