Zamane

39,000.0048,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
Biz zamane insanı var… O sensin… Dört şekilde oluşan zamanın en önemlisi geniş zamanın içinde dolanıp dururken seninle karşılaştık. Bu esere her baktığında kaybolduğun yerin genişliğinin annenin karnı gibi rahat ve güvende hissettiğin, bu evrenın en güzel ışığı olduğunu kaç yaşında olursan ol iyi ki bu dünyadan geçtiğini, o kafandakileri aktarabileceğin muhteşem enerjileri iyiye ve güzele aktaracağının kanıtı… Eudoimoniart seni kutsuyor. Bu semboller, zamanın izlerini taşıyan, adeta birer ayna gibi işlev görür. Modernizmin penceresinden bakıldığında, geçmişin hareketli sokaklarını, geleceğin hayalini ve olanın döngüsünü içeriye taşır. Bu semboller, aynı zamanda bu dünya düzenini temsil ederler. **************************************** We have a contemporary human being… It’s you… While the most crucial aspect of time, formed in four ways, wanders within the broad expanse of the present, we crossed paths with you. Every time you look at this artwork, you feel the comfort and security, akin to a mother’s womb, in the vastness where you once got lost. You are the most beautiful light in this universe, no matter your age, and it’s a good thing you passed through this world, proving that you can channel the magnificent energies within your mind towards the good and the beautiful… Eudaimoniart is blessing you. These symbols, carrying the traces of time, function as mirrors, almost as if. When viewed through the lens of modernism, they bring the bustling streets of the past, the dreams of the future, and the cycle of existence inside. Simultaneously, these symbols also represent the order of this world.
  • 70x100
  • 120x170
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler