Cyclic Hopping

39,000.0043,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
Zamanın İzleri: Ay Takvimi,” tarihi bir yolculuğa davet eden astrolojik bir tılsımlı kolajdır. Bu eser, Ay’ın evrelerini yansıtarak günlük yaşamın döngüsünü ve değerini hatırlatır. Bu tablo, her günün bir seçimle başladığını ve yaşam yolculuğumuzun bir parçası olduğunu vurgular. Ay’ın evreleri büyüme, dönüşüm ve anın güzelliği hakkında bize ilham verir. Her ayın başlangıcı, bir yeniden doğuş anını simgelerken, her dolunay bir hedefe ulaşma fırsatını temsil eder. Ay Takvimi, zamanın sürekli akışını ve seçimlerin hayatımıza getirdiği değeri anlatır. Bu tablo, evinize sadece bir resim değil, içsel bir yolculuk ve hatırlatma olarak yerleşir. Her bakışta, zamanın akışına ve seçimlerin gücüne dair yeni bir anlam keşfedeceksiniz. “Zamanın İzleri: Ay Takvimi,” yaşamın anlamının derin bir yansımasıdır ve her anın bir hediye olduğunu hatırlatır. Evinizin duvarında bu eseri ağırlayın ve her günün bir seçim olduğunu hatırlayın. **************************************** “Traces of Time: Moon Calendar” is an astrological talismanic collage that invites you on a historical journey. This artwork reflects the phases of the moon, reminding us of the cyclical nature and value of daily life. This painting emphasizes that each day begins with a choice and is a part of our life journey. The phases of the moon inspire us with their symbolism of growth, transformation, and the beauty of the present moment. The start of each month symbolizes a rebirth, while each full moon represents an opportunity to achieve a goal. The Moon Calendar portrays the continuous flow of time and the significance of the choices we make in our lives. It’s not just a picture but an inner journey and a reminder that takes its place in your home. With every glance, you will discover new meaning in the flow of time and the power of choices. “Traces of Time: Moon Calendar” is a profound reflection of the meaning of life, reminding us that every moment is a gift. Welcome this artwork into your home, hang it on your wall, and remember that every day is a choice.
  • 74x120
  • 120x200
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler