Eros & Psyche 2'li Set

35,000.0045,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
‘’Psyche, Eros’un aşkına teslim olurken, aslında kendisini tam olarak tanımadan içine düştüğü bir aşkın içinde bulur.’’ Eudoimoniart’a ait “Eros ve Psyche” adlı tablolar, özünde bir kadın ve bir adamın bulunduğu sahneleri resmeder. Eros’un yayından fırlattığı ateş topları, Psyche’ye ulaşırken doğanın güçlerini yansıtır. Tabloda yer alan köpekler, Psyche’nin içsel mücadelesini ve evrenin doğal akışına uyumunu temsil eder. Bu sanat eserleri, Eros ve Psyche’nin efsanesini yaşatırken aynı zamanda insanın içsel yolculuğunu ve aşkın arayışını yansıtır. Ruhun derinlemesine anlamını ve aşkın kudretini anlatan bu tablolar, izleyicilere zengin bir deneyim sunar. **************************************** ‘Psyche falls in love with Eros before even knowing him.” Apuleius, The Golden Ass – While surrendering to Eros’s love, Psyche finds herself in the midst of an affection without fully knowing him. The “Eros and Psyche” paintings by Eudoımonıart depict scenes primarily featuring a woman and a man. The fireballs shot from Eros’s bow reflect the forces of nature as they reach Psyche. The presence of dogs in the painting symbolizes Psyche’s inner struggle and alignment with the natural flow of the universe. These works of art not only keep alive the legend of Eros and Psyche but also reflect an individual’s inner journey and quest for love. These paintings convey the profound meaning of the soul and the power of love, offering viewers a rich experience.
  • 56x70
  • 80x100
  • 120x150
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler