Buıldıng Acoustics

39,000.0045,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
İki şehir, iki insan, iki kurgu ve iki kaftan; birbirlerine hiç değmeyeceklerinin bilincinde olan bu ikilikler, birbirlerinin sınırlarını zorlamaya ve sınamaya, hatta belki de tüm kenti veya varlığı birbirine düğümleyecek güçte bir kimyasal tepkimeye girebileceklerinin farkında değillerdir. Bu durumda, aşkın tanımı ve uygun olduğu yer, tamamen habersiz olan insanlara karşı büyük bir sırdır. **************************************** Two cities, two individuals, two narratives, and two facades; these dichotomies, fully conscious that they will never touch, are unaware of the potential to push and test each other’s boundaries, even to enter into a chemical reaction capable of knotting the entire city or existence together. In this case, the definition of love and its rightful place becomes a profound secret to the individuals who are completely oblivious.
  • 120x139
  • 150x174
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler