MECAZ

39,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
“Semboller ve Renklerin Dansı: Mecazın Büyüsü” Kırmızı ve turuncu tonların büyüsüyle yaratılan bu dijital sanat eseri, sembollerin gücünü ve mecaz anlamlarını samimi bir dille ifade ediyor. Mecaz, sanki hepimizin konuştuğu gizli bir dil gibidir ve bu eser, bu dili renkler ve semboller aracılığıyla anlamamıza yardımcı oluyor. Kırmızı, içimizdeki tutkuyu, gücü ve enerjiyi temsil ederken, turuncu yaratıcılığı, coşkuyu ve sıcaklığı yansıtır. Bu renkler, sembollerin anlamını daha da derinleştirirken, mecazın büyülü dünyasına bir kapı aralar. Farklı kültürlerde farklı lehçelerde kullanılabilir, ancak sembollerin insanlar üzerindeki etkisi evrenseldir. “Semboller ve Renklerin Dansı” adlı bu eser, samimi bir dille sembollerin ve renklerin gücünü bir araya getirirken, mecazın insanların düşünce ve duygularını nasıl etkilediğini anlatıyor. Bu sanat eseri, sizi kelimelerin ötesine taşıyarak mecazın büyülü dünyasına kısa bir yolculuğa davet ediyor **************************************** “Symbols and the Dance of Colors: The Magic of Metaphor” Created with the enchanting dance of red and orange tones, this digital artwork conveys the power of symbols and the meanings of metaphors in an intimate and heartfelt manner. Metaphor is like a secret language we all speak, and this piece helps us understand this language through the medium of colors and symbols. While red symbolizes the passion, strength, and energy within us, orange reflects creativity, enthusiasm, and warmth. These colors deepen the significance of symbols while opening a doorway to the enchanting world of metaphors. Although used in different dialects across various cultures, the impact of symbols on people remains universal. Titled “Symbols and the Dance of Colors,” this artwork combines the power of symbols and colors with a sincere tone to narrate how metaphors influence our thoughts and emotions. This piece invites you on a brief journey into the magical realm of metaphor, transcending words and speaking directly to the heart.
  • 110x159
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler