Geographical

27,000.0029,000.00

EUDOIMONIART, kübizmin deneysel uygulamalarından doğan kolajlar ve renk geçişleri ile disiplinlerarası sanatın ilk izlerini sunuyor. Tasarımında özne kavramını temel alarak, tasarımcı ile keşfeden öznenin diyalog sürecini vurguluyor. Eserleri, hayatımızın her alanına disiplinlerarası sanatın zengin görsel dilini taşıyor.
Dünya üzerinde yüzlerce ülke, binlerce şehir, milyonlarca insan ve doğanın sonsuz güzellikleri var. Bu kadar zenginlik ve çeşitlilik içinde, insan kendi benliğini keşfetmek için en güzel yolunun coğrafya olduğuna inanıyorum. Coğrafya, sadece haritalar, dağlar ve nehirlerden ibaret değildir. İnsanın varoluşuyla iç içe geçmiş bir yapıdır ve geçmişini, bugününü ve geleceğini belirleyen bir faktördür. Her insan için bir fırsat sunar coğrafya. Kendi yaşam haritasını çizerek, insan kendini dünya üzerindeki diğer insanlarla ve doğayla nasıl ilişkilendirdiğini görebilir. Coğrafya, kendine bakmak için bir ayna görevi gören bir semboldür. Bu derin anlamı keşfetmek için, her insanın bir şekilde coğrafyasına bakması gerekiyor. Bu bakış, yaşanılan yeri ve yaşanan anıları bir tablo gibi görmeye yardımcı olur. Bu tabloya adını veren sembol ise “Coğrafya”dır. Umarım göz teması kurduğunuz andan son anınıza kadar değişen anlamlarıyla sizi bir dünya turuna çıkarır. **************************************** There are hundreds of countries, thousands of cities, millions of people, and infinite beauties of nature on Earth. Amidst this wealth and diversity, I believe that geography is the most beautiful way for humans to explore themselves. Geography is not just about maps, mountains, and rivers. It is an intertwined structure with human existence that determines our past, present, and future. Geography offers an opportunity for each individual to look at themselves. By drawing their own life map, a person can see how they relate to other people and nature on the planet. Geography is a symbol that serves as a mirror for self-reflection. To discover this deep meaning, every person needs to look at their geography in some way. This perspective helps to see the place where they live and the memories they have as a picture. The symbol that gives this picture a name is “Geography”. I hope it takes you on a world tour with its changing meanings from the moment you make eye contact with it until the end.
  • 68x120
  • 100x176
  • *Ebat

    Reset options
    Hediye paketi için not ekle

Ürün Bakımı

EUDOIMONIART’ın ürünleri %100 pamuk özel kanvas malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dijital baskı teknolojisinin zirvesini sunan marka, UV ışığıyla sabitlenen özel dijital baskılar ile sağlamlığı ve detaylı, canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Bu teknik, eserlere uzun ömür kazandırırken, duvarlarınıza asıldığında gerçek bir sanat eseri izlenimi bırakıyor. EudoiMoniArt ile evinizde dijital sanatın gücünü keşfedin, duvarlarınızı estetik ve çağdaş bir atmosfere kavuşturun.
BAKIM:
* Tablo, şömine üstüne veya kalorifer peteklerinin üzerine asılmamalıdır.
* Tablo yüzeyi tozlanmış ise pamuksuz bir bezle hafifçe silinebilir.
* En iyi temizleme yöntemi hava püskürterek yapılan temizlemedir.

İlgili Ürünler